Σασμός: Και κάπως έτσι έρχεται ο... σασμός! Το απόλυτο spoiler για το φινάλε και ο νέος ήρωας
Media

Σασμός: Και κάπως έτσι έρχεται ο... σασμός! Το απόλυτο spoiler για το φινάλε και ο νέος ήρωας

Σασμός spoiler: Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης και έδωσε το μεγάλο spoiler αφού όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς τελικά θα γίνει ο σασμός ανάμεσα στους ήρωες.

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα δουν τον τρόπο που ξανασμίγουν, όχι ερωτικά, αλλά σωματικά. Θα το δούμε πολύ σύντομα αυτό, ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σωθεί η Αργυρώ.

Είναι μια μέγιστη πράξη αγάπης. Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη που κι εγώ μέσα από το βιβλίο μου ήθελα να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κοινωνία. Στην ουσία αυτός είναι ο Σασμός που υπάρχει γιατί μια μάνα, η Μαρίνα, συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της γιατί σώζει το άλλο παιδί έτσι. Η Αργυρώ θα το μάθει στην ώρα της. Μάλλον στην επόμενη σεζόν. Ο Ορφέας θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας που αγαπά. Στην ουσία ο Σασμός είναι αυτό, δίνω ένα κομμάτι από το σώμα μου και το δέχεται το αντίπαλο δέος. Ο Σασμός όμως μπορεί να είναι κι ο μικρός Πετρής που είναι γιος από τους δυο», είπε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής ενώ αποκάλυψε πως ένας νέο ήρωας μπαίνει στη σειρά, ένας σπουδαίος ηθοποιός, όπως είπε και θα φέρει μεγάλη ανατροπή!

«Στον γάμο θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω γιατί θα είναι στα clue της τελευταίας στιγμής. Το φινάλε κρύβει μια τρομερή έκπληξη. Δύο ίσως. Αλλάζουν τα πάντα. Την επόμενη σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα. Άντρας είναι», πρόσθεσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved