Σασμός Spoiler: Αυτή είναι η ανατριχιαστική φώτο από τη σκηνή του φόνου του Άγγελου
Media

Σασμός Spoiler: Αυτή είναι η ανατριχιαστική φώτο από τη σκηνή του φόνου του Άγγελου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε μία σοκαριστική φωτογραφία από τη σκηνή του φόνου του Άγγελου στη σειρά, Σασμός! 

Λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο Θανάσης Πατριαρχέας με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε το πιο δυνατό spoiler!

Ο Άγγελος δολοφονείται και ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε φωτογραφία από τη σκηνή του φόνου.

Ο ηθοποιός απεικονίζεται με γυρισμένος στην πλάτη και όπως θα δείτε το πουκάμισό του είναι γεμάτο αίματα.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας σχολίασε την φωτογραφία γράφοντας: «Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία από τον φόνο του Άγγελου παρακάτω!

Πάντως στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο.

Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη.

Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved