Σασμός spoiler: Ανατροπή με το φόνο του Άγγελου – Δυο δολοφονικά χτυπήματα από δυο δράστες
Media

Σασμός spoiler: Ανατροπή με το φόνο του Άγγελου – Δυο δολοφονικά χτυπήματα από δυο δράστες

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος δολοφονείται και ανοίγει νέο κύκλο αίματος!

Το θέμα είναι πως αυτός ο φόνος έχει δυο δράστες και όχι έναν όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί!

Η Καλλιόπη μη μπορώντας να διαχειριστεί το γεγονός πως εκείνος πήρε το χωράφι του Αστέρη, πάει στο ιατρείο του προκειμένου να λογαριαστούν με τον Άγγελο να γίνεται έξαλλος ζητώντας εκδίκηση για όλα όσα έχουν ζήσει οι Βρουλάκηδες από εκείνη.

Η Καλλιόπη πάνω στην οργή της, αρπάζει ένα αιχμηρό αντικείμενο να τον πληγώνει βαθιά.

Αμέσως τρέχει να κρυφτεί με τον γιατρό να συν έρχεται και πριν καλά καλά προλάβει να φροντίσει την πληγή του, ο Κώστας μπαίνει μέσα και τον αποτελειώνει θολωμένος από τη ζήλεια του για την Άσπα.

Ο ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και μια σχετική φωτό από το γύρισμα με τον ίδιο να γράφει:

«Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».

Απόψε

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες. Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου. Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει! Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved