Σασμός: Η Θοδώρα συνάντησε τον Καραπάνο κι έγινε «είδωλο» στο twitter για μια ατάκα της!
Media

Σασμός: Η Θοδώρα συνάντησε τον Καραπάνο κι έγινε «είδωλο» στο twitter για μια ατάκα της!

Σασμός: «Γονάτισε» το twitter με τις ατάκες της Θοδώρας!

Η συνάντηση με την Καραπάνο και η βόλτα δίνοντας της τριαντάφυλλο σχολιάστηκε πολύ στο twitter ενώ την «έχρισαν» είδωλο όταν στο καφενείο και ενώπιον όλων αποκάλυψε πως τον συνάντησε την ώρα που στις ειδήσεις ήταν πρώτο θέμα!

Ο δε Παντελής προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την ατάκα της πως από κοντά ο Καραπάνος είναι πιο γοητευτικός και πως η τηλεόραση τον αδικεί.

Δες τα σχόλια στη gallery

Σήμερα

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες. Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου.

Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει! Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved