Σασμός: Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους
Media

Σασμός: Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός.

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που θα τα ανατρέψει όλα.

Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες. Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου.

Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει! Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved