Αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: Αίτημα για ακύρωση της διαγραφής του από το σωματείο
Media

Αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: Αίτημα για ακύρωση της διαγραφής του από το σωματείο

Εξελίξεις στο θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, με τον ηθοποιό να προχωρά σε αγωγή προκειμένου να ακυρωθεί η διαγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσο αφορά στην διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, και ουσιαστικά ζητά την ακύρωση της διαγραφής. Επιπλέον, η πλευρά του Γιώργου Κιμούλη ζητά και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι εχουν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές, από τον Φεβρουάριο, αναφορικά με την δήλωση της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπρτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου, να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να μην βρεθούν στα δικαστήρια.

«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved