Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Ταλάντσεβ μετά την αποχώρησή του - Η ατάκα που ανάψε «φωτιές»
Media

Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Ταλάντσεβ μετά την αποχώρησή του - Η ατάκα που ανάψε «φωτιές»

Survivor: Ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκε στο παιχνίδι στα μέσα Φεβρουαρίου, όντας αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο πρώην παίκτης της Κόκκινης ομάδας κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 16 εβδομάδες και την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς δεν πήρε τις θετικές ψήφους του κοινού.

Ο ίδιος επέστρεψε χθες (20/6) στην Ελλάδα και έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων. Ο Τάλα σήμερα (21/6) έκανε την πρώτη του δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς θέλησε να ευχαριστεί τον κόσμο που το στήριξε από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα μία ατάκα του στο τέλος του μηνύματός του άναψε «φωτιές», καθώς υπονόησε πως μπορεί να τον δούμε στο Survivor all star.

«Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα τεράστιο σχολείο ζωής, ένα παιχνίδι στο οποίο τα συναισθήματα από το 0 πάνε στο 100 και από το 100 στο 0, κρύο, βροχές, πίνα, κούραση, λάσπες, βρώμα, κακουχίες, αϋπνίες, πόνος, νεύρα, άγχος, τρέλα. Όλα αυτά όμως όταν τα ξεπεράσεις σε κάνουν πιο δυνατό και σε κάνουν να εκτιμάς την ζωή περισσότερο. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε όλων αυτόν τον καιρό, που με αγαπήσατε και ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι παρόλο που ήμουν τόσο μακριά. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και να σας ευχαριστήσω. Ο θεός μαζί σας. Και ποτέ δεν ξέρεις ίσως το ξανακάνουμε…All My Love to you» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δείτε στην gallery την πρώτη φωτό που δημοσίευσε στα social media.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved