Ο Όρκος: Ο Άγγελος μαθαίνει όλη την αλήθεια
Media

Ο Όρκος: Ο Άγγελος μαθαίνει όλη την αλήθεια

Ο Όρκος: Επιτέλους ο Άγγελος βρίσκεται απέναντι από τον άνθρωπο που ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας και της κόρης του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με το πιο μεγάλο δίλημμα της ζωής του.

Επιπλέον, ο Χάρης Ζαφείρης βλέπει την παντοδυναμία του να καταρρέει και η κατάσταση οδηγείται στα χέρια της Δικαιοσύνης...

Ο Άγγελος αποφασίζει, επιτέλους, να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα που αποφεύγει με κάθε τρόπο, ενώ περνάει το βράδυ του στο σπίτι της Αρτέμιδος. Εκεί, παίρνει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Έπειτα, ο άντρας βρίσκεται απέναντι από τον άνθρωπο που ευθύνεται για τον άδικο χαμό της γυναίκας και της κόρης του. Η ιστορία της Μιράντας Αλυφαντή και το πάρτι του Ανδρέα Ζαφείρη ζωντανεύουν μπροστά του και όλες οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Η Ηρώ γνώριζε την αλήθεια κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο την έβγαλαν από τη μέση.

Η νύχτα βρίσκει τον Άγγελο αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Να σώσει τον άνθρωπο που του στέρησε την οικογένειά του ή να τον αφήσει να πεθάνει αβοήθητος στον δρόμο;

Παράλληλα, σκέφτεται σοβαρά τον όρκο που έχει δώσει στον Ιπποκράτη. Αργότερα, το μυστήριο της εξαφάνισης της Μιράντας Αλυφαντή λύνεται και ο Άγγελος μαθαίνει πλέον όλη την αλήθεια, η οποία τον πληγώνει περισσότερο απ’ όσο περίμενε.

Παράλληλα, ο Σάλβα παίρνει στα χέρια του ένα γράμμα που τον συγκλονίζει αλλά και του αλλάζει μια για πάντα τη ζωή, ενώ ο Φάνης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον πατέρα του. Την ίδια ώρα, η Άρτεμις βρίσκεται στην κλινική ανήμπορη να βοηθήσει τον αγαπημένο της γιο, ενώ ο Χάρης Ζαφείρης βλέπει την παντοδυναμία του να καταρρέει.

Η κατάσταση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης. 0 Άγγελος τα κατάφερε. Κι όταν όλα πια έχουν αλλάξει και οι ήρωες έχουν πάρει ο καθένας διαφορετικό μονοπάτι, υπάρχει κάτι που τους φέρνει πάλι κοντά. Ο δρόμος.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved