Elif: Η Κιγιμέτ απειλεί την Ελίφ με μια φωτογραφία της Μελέκ από τη φυλακή
Media

Elif: Η Κιγιμέτ απειλεί την Ελίφ με μια φωτογραφία της Μελέκ από τη φυλακή

Τι θα δούμε σήμερα, 24 Ιουνίου στη σειρά, Elif

Η Ασλί και ο Μαχίρ πηγαίνουν την Ελίφ βόλτα για να νιώσει καλύτερα, αλλά η Ελίφ σκέφτεται μόνο τη Μελέκ. Ο Μαχίρ είναι μετανιωμένος και υπόσχεται στον εαυτό του να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή ό,τι κι αν γίνει, με όποιο κόστος.

Στο μεταξύ, η Μελέκ είναι στη φυλακή άρρωστη και της λείπει η Ελίφ. Η Κιγιμέτ απειλεί την Ελίφ με μια φωτογραφία της Μελέκ από τη φυλακή, απαιτώντας να μετακομίσει στο δωμάτιό της. Ο φύλακας φέρνει ένα τηλέφωνο στη φυλακή και το δίνει στη Φιντάν, για να το χρησιμοποιήσει και να επικοινωνήσει η Κιγιμέτ με τη Μελέκ.

Η Ελίφ και η Μελέκ έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα πριν η Κιγιμέτ τερματίσει την κλήση, χρησιμοποιώντας το ως μοχλό ελέγχου της Ελίφ.

Η Χουμεϊρά γίνεται καχύποπτη όταν η Ελίφ ζητάει να μετακομίσει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ αλλά τελικά η Ματσιντέ την πείθει ότι είναι άλλη μια καλή πράξη της Ελίφ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Φιντάν τσακώνεται με τη Μελέκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά πηγαίνει μια βόλτα στο δάσος και καταφεύγει σε μια καλύβα με τον Λεβέντ όταν αρχίζει να βρέχει. Η Ματσιντέ ενημερώνει σχετικά τον Κερέμ για τα νέα που κυκλοφορούν για τη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ. Ο Κερέμ σοκάρεται, καλεί τον Λεβέντ και του ζητάει να επιστρέψει τη Χουμέιρα αμέσως στο σπίτι. Η Ασλί ζητάει συγγνώμη από την Ελίφ επειδή δεν μπορούσε να την πάει να δει τη Μελέκ. Ο Κερέμ προειδοποιεί τον Λεβέντ και τη Χουμέιρα και είναι θυμωμένος μαζί τους. Η Κιγιμέτ λέει στη Ματσιντέ ότι είναι τόσο φοβισμένη και ανήσυχη μετά το ατύχημα και της ζητάει την άδεια για να μένει μαζί της η Ελίφ. Όταν η Ματσιντέ ρωτάει την Ελίφ αν θέλει να μένει με την Κιγιμέτ εκείνη απαντάει ότι είναι χαρούμενη που μένει με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Ματσιντέ να μην επανέλθει ξανά σε αυτό το ζήτημα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved