Σασμός: Αστέρης και Μαθιός φεύγουν από το νησί
Media

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός φεύγουν από το νησί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός συνειδητοποιεί πόσο πολύ ο αδερφός του αγαπά ακόμα την Αργυρώ και υπόσχεται να τον στηρίξει σε κάθε του βήμα.

Η ημέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανώλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός λένε στην οικογένειά τους πως πρέπει πάνε στην Ιταλία για δουλειά. Η Στέλλα και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την ξαφνική αναχώρηση τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απόφαση του Μανόλη. Θα τον καταδώσει ή όχι; Η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα: Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ. Υπάρχει όμως ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί.
Πώς θα αντιδράσει σ’ αυτό που έχει να της προτείνει ο γιατρός; Η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται.

Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Υπάρχει κάτι που μπορεί να τον κρατήσει εκεί; Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που θα ακούσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved