Σασμός: Αυτός είναι ο σπουδαίος ηθοποιός που μπαίνει στο καστ από τη νέα σεζόν!
Media

Σασμός: Αυτός είναι ο σπουδαίος ηθοποιός που μπαίνει στο καστ από τη νέα σεζόν!

Σασμός: Και ενώ οδεύουμε προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα προγράμματα ρίχνουν... αυλαία, μαθαίνουμε και εκπλησσόμαστε ευχάριστα για τον σπουδαίο ηθοποιό που θα ενσωματωθεί στο καστ από τη νέα τηλεοπτική περίοδο. 

Προ ημερών, ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, είχε αποκαλύψει ότι για τη δεύτερη σεζόν της σειράς θα δούμε την προσθήκη ενός σπουδαίου ηθοποιού στο καστ. Ο ίδιος απέφυγε να δώσει το όνομα, όμως το βλέμμα του ήταν γεμάτο... υποσχέσεις αυξάνοντας φυσικά με αυτό τον τρόπο τις προσδοκίες του κοινού που είναι φανατικό και παρακολουθεί τον Σασμό.

Ήρθε όμως η ώρα για να αποκαλυφθεί ο ηθοποιός αυτός που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Μάινα.

Ο αγαπημένος και πράγματι σπουδαίος ηθοποιός δεν εγκατέλειψε ποτέ την τηλεόραση που τον ανέδειξε και μέσα από αυτή απέκτησε φανατικούς θαυμαστές.

Μάλιστα η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά σε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν στην επιτυχημένη σειρά Κομάντα και Δράκοι του Mega ενώ πριν από αυτή είχε παίξει στη σειρά Ου φονεύσεις που προβαλλόταν το 2019 στο Open TV. Οι περισσότεροι όμως τον θυμόμαστε από τον σπουδαίο ρόλο του στην εξίσου σπουδαία σειρά Το νησί πριν από περίπου έντεκα χρόνια σε ένα απίθανο καστ και μία τηλεοπτική υπερπαραγωγή που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο παραγωγός του «Σασμού», ο Γιάννης Καραγιάννης εδώ και καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Στέλιο Μάινα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε κάθε επίπεδο, και φυσικά και οικονομικά και έτσι έπεσαν οι σχετικές υπογραφές των συμβολαίων.

Αν κρίνουμε και από το σπόιλερ που είχε δώσει προ ημερών ο Πετρουλάκης, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του Στέλιου Μάινα, ο ρόλος που θα αναλάβει στη σειρά θα είναι ανατρεπτικός και θα καταφέρει να ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved