Elif: Ο Κερέμ ενημερώνεται για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του…
Media

Elif: Ο Κερέμ ενημερώνεται για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του…

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ. Ο Μαχίρ μαθαίνει για τον κίνδυνο που αποτελεί για τη Μελέκ η Κιγιμέτ και η Φιντάν.

Ο Μαχίρ πηγαίνει στη συνέχεια να δει τη μητέρα του και τσακώνονται. Η Κιγιμέτ τρομοκρατεί με ύπουλο τρόπο την Ελίφ χωρίς να καταλάβει κάτι ο Μαχίρ, ο οποίος όμως προσπαθεί να βοηθήσει το κοριτσάκι και τη Μελέκ, με τη συμμετοχή της Ασλί. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ ρωτούν για το tablet με το οποίο παίζει ο Εμιρχάν και εκείνος λέει ένα ψέμα. Η Ζουλιντέ όμως μαθαίνει την αλήθεια και απαιτεί ο Εμιρχάν να δώσει πίσω το tablet.

Ο Εμιρχάν το τυλίγει στην αγκαλιά του και κλαίει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στον Τουφάν. Όταν μιλάνε, ο Εμιρχάν αναφέρει τον Σαφάκ ως «μπαμπά μου» και ο Τουφάν εκνευρίζεται. Στρέφει τον Εμιρχάν κατά του Σαφάκ. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ ετοιμάζουν πρωινό. Το τηλέφωνο της Χουμεϊρά χτυπάει και μαθαίνει πως ο Ταρίκ είναι νεκρός. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο θερμοκήπιο για να ηρεμήσει και να αποδεχθεί πως ο πρώην σύζυγός της πέθανε. Ο Κερέμ ενημερώνεται και εκείνος για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved