Σασμός: Το νέο μήνυμα του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον Καραπάνο - «Μου λείπεις»
Media

Σασμός: Το νέο μήνυμα του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον Καραπάνο - «Μου λείπεις»

Σασμός: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει λατρέψει τον ρόλο του «Καραπάνου» και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει δημόσια την αγάπη του σε αυτόν τον... άνθρωπο.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος κατάφερε να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια για την καταπληκτική ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο τηλεοπτικός Καραπάνος κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών και έγινε ένας από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς.

Το γεγονός ότι ο χαρακτήρας δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο, προκάλεσε απογοήτευση, ενώ ο θάνατός του έκανε τα social media να «πάρουν» φωτιά.

Ο ηθοποιός αγάπησε τον ρόλο του και για αυτό θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να στείλει το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον «Καραπάνο» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου λείπεις Καραπάνο!».

Πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή τον τηλεοπτικό του θάνατο, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είχε γράψει στο Instagram: «Καραπάνος: "Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη, αν δεν έχεις στη ζωή σου αγάπη"! Ο Καραπάνος "έφυγε" ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί βρήκε τον γιό του αλλά και γιατί εισέπραξε τεράστια αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστούμε και οι δύο όλους για όλα αυτά που ζήσαμε! Λάζαρος».

Δείτε στην gallery την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved