Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία του Master Chef!
Media

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία του Master Chef!

Η τηλεόραση δεν είναι πάντα το «φαίνεσθαι». Πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας κρύβονται άξιοι και ικανοί άνθρωποι που φροντίζουν τα πάντα. Ένας από αυτούς είναι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αφανής ήρωας της επιτυχίας του «Master Chef».

«Ένας σεμνός, ταπεινός και οργανωτικός άνθρωπος», όπως λένε άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί του τις αγωνίες, αλλά και τα μαγειρέματα στο reality μαγειρικής.

Η αγάπη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη μαγειρική χρονολογείται πριν από τα χρόνια της σχολής του. Και μπορεί σήμερα να είναι κορυφαίος chef, όμως στα πρώτα του βήματα είχε και τις μαγειρικές αστοχίες του. «Πριν από χρόνια έκανα το τραπέζι στους κολλητούς μου. Δεν θυμάμαι αν πέτυχε. Θυμάμαι πως είχαμε παραγγείλει και από έξω...», έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στη διάρκεια της πορείας του βρέθηκε σε Ισπανία και Αγγλία δουλεύοντας στα μεγαλύτερα εστιατόρια των ευρωπαϊκών αυτών χωρών, ενώ στη χώρα μας διακρίθηκε με το βραβείο του «Μαγειρικού Σκούφου» για τις επιδόσεις του στην ελληνική κουζίνα. Και επειδή «πίσω από μια καλή κουζίνα βρίσκεται ένας πετυχημένος chef», η παραγωγή του «Master Chef» τον επέλεξε για τη θέση-κλειδί του food and beverage manager του reality. «Η θέση αυτή τού ταίριαζε γάντι. Ο Λεωνίδας διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τον αφανή ήρωα της μαγειρικής» υποστηρίζουν στενοί του συνεργάτες, που μοιράζονται μαζί του πολλές ώρες στο εστιατόριο όπου είναι chef τα τελευταία δύο χρόνια.


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο της gourmet κουζίνας και βρέθηκε στο παιχνίδι μετά από συστάσεις του Γιάννη Λουκάκου. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και ο κριτής του μαγειρικού reality γνώριζε από πρώτο χέρι τις ικανότητες του chef.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved