Αφροδίτη Γραμμέλη: H... δημοκρατική τηλεόραση, η συνύπαρξη με Γκουντάρα-Κάκκαβα και η Φαίη Σκορδά
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: H... δημοκρατική τηλεόραση, η συνύπαρξη με Γκουντάρα-Κάκκαβα και η Φαίη Σκορδά

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα, εν μέσω μάλιστα περιόδου μεταγραφών. 

Η γνωστή τηλεκριτικός και μέλος του πάνελ της εκπομπής «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ κάθε σαββατοκύριακο ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά για το πώς ήταν η τηλεόραση τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της και εκείνη είπε:

«Μια χαρά ήταν η τηλεόραση. Ξέρεις κάτι εμείς βρίζουμε την τηλεόραση που την κάνουμε, πολύ κακώς. Από όλα είχε... Η τηλεόραση είναι το πιο δημοκρατικό μέσο, κανείς δεν σε πιέζει να δεις κάτι με το ζόρι, να δεις κάποιον με το ζόρι, να τον ανεχτείς στο σπίτι.

Έχεις το τηλεκοντρόλ, που στη ζωή δεν υπάρχει, το πατάς και αλλάζεις ότι θες. Στην τηλεόραση βγαίνουν όλοι από τη ζωή σου με ένα κουμπί.

Άρα η τηλεόραση είναι μια χαρά» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία επεσήμανε επίσης πως φέτος το μέσο είχε τα πάντα και δεν υπήρξε μονοτονία.

Όταν ρωτήθηκε πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, η ίδια απάντησε με... μαεστρία πως γνωρίζει πως μέχρι τις 17 Ιουλίου θα βρίσκεται στην τηλεοπτική οικογένεια του ΣΚΑΪ, αποφεύγοντας φυσικά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα σενάρια περί μεταγραφών της που κυκλοφορούν και τη θέλουν του χρόνου να είναι σίγουρα στο πάνελ της εκπομπής που θα αναλάβει η καλή της φίλη Φαίη Σκορδά η οποία έτσι και αλλιώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πού θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επίσης είπε πως υπάρχουν δύο με τρία πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θέλει καν να ασχολείται. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Όσο για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, τη χαρακτήρισε άψογη όμως τόνισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ως ζευγάρι με κάποιον όπως είναι οι δυο τους τόσο on όσο και off air.

Επίσης, ρωτήθηκε για την πιθανότητα να της γινόταν πρόταση να παρουσιάσει το Love Island και εκείνη αρνήθηκε αμέσως τονίζοντας πως δεν μπορεί να αφήσει για 4 μήνες τον έφηβο γιο της για να βρίσκεται μακριά του λόγω δουλειάς. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved