Survivor: Ο Νίκος Γιάννης έφυγε μετά από τρεις μήνες και αυτό το ποσό έβαλε στις τσέπες του
Media

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης έφυγε μετά από τρεις μήνες και αυτό το ποσό έβαλε στις τσέπες του

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του survivor αποχώρησε ο Νίκος Γιάννης.

Μετά από τρεις μήνες «επιβίωσης», ο Νίκος αποχαιρέτησε χθες, 28 Ιουνίου τους συμπαίκτες του και έφυγε από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο!

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση, οι οποίοι και προέκυψαν από τις τελευταίες δυο ψηφοφορίες. Όλοι οι παίκτες δήλωσαν πως πρόκειται για μια αποχώρηση, η οποία και θα ήταν αρκετά κρίσιμη για την εξέλιξη του παιχνιδιού, μιας και η μια από τις δυο παρέες θα είχε πλέον πλειοψηφία για τις επόμενες ασυλίες.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης και εκείνος ξέσπασε σε κλάματα, μαζί με την Σταυρούλα, μιας και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ δεμένοι!

Ποιος όμως είναι ο Νίκος Γιάννης;

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική.

Στο SURVIVOR πήγε γιατί ήθελε να κάνει ένα restart στη ζωή του.

Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε;

Ο Νίκος μπήκε στο παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου αποτελώντας έναν από τους τέσσερις παίκτης που ενσωματώθηκαν στο ριάλιτι (μαζί με τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Νίκο Αντωνόπουλο) και κατάφερε να μείνει τρεις μήνες, κάτι παραπάνω από 12 εβδομάδες, συγκεντρώνοντας περίπου 14.000 ευρώ.

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του που συγκεντρώσαμε από το instagram του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved