Survivor: Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το παιχνίδι!
Media

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το παιχνίδι!

Survivor: Λίγο μετά από το απολαυστικό έπαθλο, σειρά είχε το συμβούλιο του νησιού, το οποίο και είχε μια αποχώρηση, λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. 

Μετά από δυο έντονες ψηφοφορίες της εβδομάδας, σειρά είχε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού, το οποίο και έκρινε ποιός ήταν ο επόμενος παίκτης που αποχώρησε, μια μόλις ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση, οι οποίοι και προέκυψαν από τις τελευταίες δυο ψηφοφορίες. Όλοι οι παίκτες δήλωσαν πως πρόκειται για μια αποχώρηση, η οποία και θα ήταν αρκετά κρίσιμη για την εξέλιξη του παιχνιδιού, μιας και η μια από τις δυο παρέες θα είχε πλέον πλειοψηφία για τις επόμενες ασυλίες.

Πολλά ειπώθηκαν για τις φιλίες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι, με τους περισσότερους να συγκινούνται, μιας και πλέον έχουν αγαπηθεί και ο ένας είναι η καθημερινότητα του άλλου.

O παίκτης, που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, μαζί με την Σταυρούλα, μιας και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ δεμένοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved