Media

Survivor: Η απορία του Σοϊλέδη για την υποψηφιότητά του: «Όλα πλέον είναι θέμα στρατηγικής»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (28-6) ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος και είναι υποψήφιος για αποχώρηση, δήλωσε ξεκάθαρα την απορία του, μιας και θεωρεί ότι είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και ότι όλο αυτό δεν του αξίζει. 

Σε λίγες μόνο εβδομάδες από τώρα, θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος και θα σηκώσει το τρόπαιο του ριάλιτι, αλλά και θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Μετά το τελευτάιο συμβούλιο του νησιού, όπου υποψήφιοι βγήκαν η Σταυρούλα και ο ίδιος, ο Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε τόσο τις απορίες του, όσο και τους προβληματισμούς του σχετικά με την υποψηφιότητά του, μιας και το θεωρεί όλο αυτό εντελώς άδικο, μιας και είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού αγωνιστικά και το έχει αποδείξει τόσες πολλές φορές. Σε συζήτηση που είχε ο ίδιος με την υπόλοιπη παρέα του, τόνισε ότι μόνο ο Νίκος Γιάννης του μίλησε ειλικρινά, ενώ φυσικά συμπλήρωσε ότι πλέον τα πάντα λειτουργούν στρατηγικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο στρατηγικά πλέον λειτουργούν όλοι τους. Εγώ είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και ότι μου αξίζει μια θέση στην τετράδα. Είμαι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και το έχω αποδείξει πάμπολλες φορές",

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved