Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του - Ποζάρει αγκαλιά με την Βρισηίδα
Media

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του - Ποζάρει αγκαλιά με την Βρισηίδα

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων και θέλησε να εκφράσει δημόσια την... αγάπη του στην Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ήταν αυτός που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Ο παίκτης επέστρεψε χθες (27/6) στην Ελλάδα και ήταν αρκετά ανανεωμένος. Συγκεκριμένα ο Σπύρος κούρεψε λίγο τα μούσια του και έφτιαξε το μαλλί. Μάλιστα πιο πολυσυζητημένος παίκτης σάστισε όταν είδε τόσους ρεπόρτερ να τον κυνηγούν και να του κάνουν απανωτές ερωτήσεις.

Οι άνθρωποι της παραγωγής τον συνόδευσαν έως το αυτοκίνητο, προκειμένου να φύγει και να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους, ωστόσο ο ίδιος αρκέστηκε στο να τους ευχαριστήσει που ήταν στο αεροδρόμιο και τον περίμεναν.

Σήμερα (28/6), ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από έξι μήνες απουσίας. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την Βρισηίδα Ανδριώτου στον στίβο μάχης.

«H διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !!Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου !!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο πρώην παίκτης του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved