Media

Survivor: Απογοητευμένη η Σταυρούλα: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει να περιμένουμε τα πάντα»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (28-6), μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα δήλωσε απόλυτα απαγοητευμένη με την στάση του Νίκου Γιάννη, ο οποίος και δεν την προστάτευσε. 

Όσο το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει προς το τέλος του, βλέπουμε ότι τα στρατηγικά κίνητρα όλων των παικτών αυξάνονται όλο και περισσότερο, μιας και όλοι βλέπουν μπροστά τους τον ημιτελικό και μετά τον μεγάλο τελικό!

Μετά το τελευταίο συμβούλιο του Survivor, είδαμε ότι οι φόβοι της Σταυρούλας επιβεβαιώθηκαν, μιας και ο Νίκος Γιάννης προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα και του έδωσε την ασυλία που είχε κερδίσει. Η παίκτρια του Survivor δήλωσε απογοητευμένη για όλο αυτό που συνέβη, μιας και θεωρεί ότι με τον Νίκο ήταν πολύ κοντά και ότι ουσιαστικά εκείνος λειτούργησε περισσότερο στρατηγικά και όχι τόσο βάσει συναισθημάτων.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την στάση του Νίκου Γιάννη. Εμένα μου είχε κάνει μία νύξη από πρίν, μου είχε πει ότι το σκεφτόταν και εγώ του είπα αυτά που με προβλημάτιζαν. Εγώ απογοητεύτηκα πλήρως με τη στάση του γιατί επιβεβαιώθηκε μια σκέψη μου και ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Μου είπε μάλιστα ότι ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο, ενώ εγώ είμαι πιο αδύναμη. Στο σημείο που είμαστε, όλοι πράττουμε λίγο στρατηγικά. Και αυτό έκανε και ο Νίκος Γιάννης και έβαλε την στρατηγική πιο πάνω από την φιλία μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου πέρασε όλο αυτό το συναίσθημα που είχα χθες της απογοήτευσης. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει ουσιαστικά να τα περιμένουμε όλα".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved