Media

Survivor: Εκτός εαυτού η Ασημίνα με τον Νίκο Γιάννη: «Πάλι ασχολείσαι μαζί μου. Τι σου έκανα;»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (28-6) μετά από την νίκη του Άρη Σοϊλέδη στο αγώνισμα επάθλου, ο Νίκος Γιάννης με την Ασημίνα βρέθηκαν να τσακώνονται. 

Όλα ξεκίνησαν από μια φράση του Νίκου Γιάννη μετά το τέλος του αγώνα, που έκανε την Ασημίνα να ξεσπάσει.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε ένα σημαντικότατο έπαθλο, στο οποίο και είχε την επιλογή να πάρει μαζί του 3 συμπαίκτες του, για να το απολαύσουν όλοι μαζί. Ο Νίκος Γιάννης, την στιγμή που ο Άρης βρισκόταν σε δίλημμα, του είπε να πάρει μαζί του την Ασημίνα, λέγοντας: "Πάρε την Ασημίνα, εγώ δεν θέλω να έρθω, έχει κατεβάσει και μούτρα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Η φράση αυτή έκανε έξαλλη την Ασημίνα, η οποία και τον ρώτησε γιατί και πάλι ασχολείται μαζί της και ότι δεν είπε τίποτα εκείνη για το έπαθλο, ούτε και την ενδιαφέρει και πάρα πολύ. Όλα συνεχίστηκαν στη καλύβα, όταν η Ασημίνα έκανε μια αποκάλυψη για έναν καβγά που είχε προηγηθεί πριν από την νίκη του Άρη.

Η Ασημίνα στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: "Πριν ακόμα γίνει όλο αυτό με τον Άρη που έπρεπε να διαλέξει το ποιούς θα πάρει μαζί του στο έπαθλο, έγινε ένα περιστατικό, το οποίο ήρθε και με έβρισε και μου μίλησε πολύ άσχημα για τον χαρακτήρα μου. Γύρισε και μου είπε ότι τα θέλω όλα δικά μου και ότι δεν με έχουν μάθει να μοιράζομαι. Δεν νομίζω ότι ποτέ έχω δείξει κάτι τέτοιο μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα για τον χαρακτήρα μου"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved