Δημήτρης Λιγνάδης: Ο εισαγγελέας προτείνει την ενοχή του για τρεις βιασμούς!
Media

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο εισαγγελέας προτείνει την ενοχή του για τρεις βιασμούς!

Την ενοχή του για Δημήτρη Λιγνάδη για τρεις συνολικά βιασμούς πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022. 

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου βρίσκεται αντιμέτωπος με συνολικά τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες για βιασμούς και η ακροαματική διαδικασία σχετικά με την απονομή της δικαιοσύνης στην περίπτωσή του βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Κούντριας, πρότεινε, το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για συνολικά τρεις βιασμούς. Αντίθετα, πρότεινε να αθωωθεί για τον τέταρτο καταγγελλόμενο βιασμό, μιας και οι αμφιβολίες συνηγορούν υπέρ του κατηγορουμένου. Αυτό συμβαίνει γιατί το άτομο, που κατήγγειλε τον βιασμό, δεν προσήλθε τελικά να καταθέσει και επέλεξε, εν γνώσει του, να απουσιάσει.

Ο εισαγγελίας, Κωνσταντίνος Κούντριας, είπε χαρακτηριστικά: «Οι αποδείξεις πρωτίστως διεξάγονται επ’ ακροατηρίω και όχι στις τηλεοράσεις. Εγείρονται σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του και για τη βασιμότητα της καταγγελίας του»

Σχετικά με τις καταθέσεις των μαρτύρων, της οικιακής βοηθού του Δημήτρη Λιγνάδη δηλαδή και της Ελένης Κούρκουλα, ο εισαγγελέας είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θα μπορούσαν να ξέρουν τι γίνεται στο σπίτι του κατηγορούμενου παρόλο που ήταν άτομα του στενού του κύκλου»

Δείτε σχετικο ρεπορτάζ από την εκομπή Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved