Άγρια γη: Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ
Media

Άγρια γη: Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Άγρια γη» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών.

Μέσα στον Ιούλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΙ που θα έχει τίτλο «Άγρια γη». Αυτή θα είναι η τρίτη σειρά που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου και ίσως η πιο δυνατή απ' όλες αφού η ιστορία της θα συνδυάσει τον έρωτα με τον προσωπικό πόλεμο ενός εξαφανισμένου για πολλά χρόνια ήρωα.

Τα κείμενα γράφει η έμπειρη πλέον Μαρία Γεωργιάδου («Ηλιος», «Γυναίκα χωρίς όνομα»), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Χάρης Μαζαράκης («Οι αόρατοι»).

Η σειρά θα προβάλλεται, όπως όλα δείχνουν, στην απογευματινή, ζώνη του καναλιού και θα την πλαισιώνει μια ομάδα κορυφαίων ηθοποιών της χώρας. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστόδουλο Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλλο, Σόφη Ζαννίνου, Νικολέττα Βλαβιανού, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Ελενα Μαρσίδου, Στράτο Τζώρτζογλου και τον Νικόλα Βασιλειάδη.

Η υπόθεση της σειράς

Ή ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερης του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα.

Ως Άρης, επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρα του για να για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που ο άνθρωπος αυτός είναι η Ολγα, η μητέρα της Ελπίδας της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται.

Η Ολγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και κτήματα της οικογένειας του Αρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά άνηκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Aρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος.

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved