Παύλος Ορκόπουλος για Άγριες μέλισσες: «Στο φινάλε έχουν να συμβούν συγκλονιστικά γεγονότα»
Media

Παύλος Ορκόπουλος για Άγριες μέλισσες: «Στο φινάλε έχουν να συμβούν συγκλονιστικά γεγονότα»

Ο Παύλος Ορκόπουλος υποδύεται τον ταξίαρχο Νέστοα Φαναριώτη στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωά του και το ακέραιο του χαρακτήρα του και για το μεγάλο φινάλε που είναι προ των πυλών.

Η τρίτη σεζόν των «Άγριων μελισσών» ήταν πολύ απαιτητική. Με δεδομένο και την επιτυχία της σειράς, νιώσατε ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη;

«Σίγουρα. Εχοντας μια επιτυχία που διαρκεί δύο χρόνια, οι απαιτήσεις του κοινού αλλά και οι δικές μας ήταν μεγαλύτερες. Το ζητούμενο ήταν να μπορεί ένας ηθοποιός να κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τρίτη χρονιά και να τα απολαμβάνει ο θεατής».

Ποιο είναι το συναίσθημα καθώς πλησιάζετε στο τέλος;

«Θεωρώ ότι τώρα συνειδητοποιούμε ότι οι “Αγριες μέλισσες" είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εδώ συναντήθηκαν δημιουργίες όλων των συντελεστών, είτε βρίσκονταν μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Ολοι μαζί συμβάλλαμε να συμβεί αυτό το μεγαλειώδες τηλεοπτικό γεγονός».

Ο Νέστορας, αν και απόστρατος ταξίαρχος, στην περίοδο της χούντας με τη στάση του ήταν παράδειγμα για τους συγχωριανούς του και μεγάλο στήριγμα. Δεν ήταν εύκολο, λόγω της στρατιωτικής του ιδιότητας, να αντιμετωπίσει στρατιωτικούς που επέβαλλαν τον δικό τους νόμο.

«Σαφέστατα και επειδή είχε τον σεβασμό της κοινωνίας όλο το χωριό τον πλησίαζε με αγάπη και εκείνος ανταποκρινόταν, στήριζε, έδινε δύναμη, τους συμβούλευε και τους νουθετούσε. Και ήταν πολύ χρήσιμος. Με τη στάση του αυτή, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο ήταν συμπαραστάτης των νέων, ιδιαίτερα των των κοριτσιών που τα θεωρούσε κόρες του, αλλά και των τριών αγοριών, του Κυπραίου, του Θανασάκη και Μελέτη.

Δεν στάθηκε αμέτοχος όταν έχασαν τον δρόμο τους. Τους πλησίασε με στόχο να λειάνει τις ψυχούλες τους και να τους αφυπνίσει. Και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό με τους δύο τελευταίους.

Και αυτό γιατί είχε προηγηθεί ή ιστορία με τον Θωμά Κυπραίο. Είχε πατρική στάση απέναντι του και στην πορεία ανακάλυψε ότι σκότωσε τον γιο του. Ο Θωμάς ήταν επίσης παρασυρμένος από προδότες Και φασίστες. Ομως τον συγχώρεσε. Εχοντας αυτή την τραγική εμπειρία, ο Νέστορας είχε πλέον τα όπλα για να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Θανασάκη και τον Μελέτη».

Πάντως ο Νέστορας ως ήρωας έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή.

«Αρχικά έψαχνε τους δολοφόνους του γιου του και ο Θωμάς Κυπραίος βρέθηκε στον δρόμο του.

Είχε να διαχειριστεί τον θάνατο της φίλης του Ανέτ, να συμπαρασταθεί στον εγγονό του για τα όσα πέρασε η Σοφούλα όταν έπεσε στα χέρια του Βόσκαρη, τώρα να διαχειριστεί όπως και όλο το χωριό τον θάνατο του Θανασάκη. Να πλησιάσει τον Μελέτη και να του εμφυσήσει με τον τρόπο του την καλοσύνη».

Το έκανε από χρέος στην Ανέτ ή γιατί το ένιωσε και δικό του χρέος;

«Και τα δύο ισχύουν. Αυτό το σκληρό καρύδι που φέρθηκε έτσι στην Ανέτ κατάφερε να το ευαισθητοποιήσει».

Τι να περιμένουμε στο μεγάλο φινάλε;

«Θα το δούμε όλοι μαζί και έχουν να συμβούν συγκλονιστικά γεγονότα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα επέλθει η κάθαρση και θα δούμε ακτίνες φωτός».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved