Media

Ησαΐας Ματιάμπα: «Ο παππούς μου ήταν ιερέας. Όταν ημουν μικρός ήθελα να γίνω και εγώ»

Gossip-tv Team

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός  σχετικά με το κομμάτι της οικογένειας, αλλά και το πόσο ευτυχισμένος είναι πλέον ο ίδιος, που έχει αποκτήσει την δική του και είναι ο, τι πιο ονειρεμένο του έχει συμβεί ποτέ του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την δουλειά του, αλλά και λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Κυψέλη" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιας και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε λόγο για την οικογένειά του, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε πολύ, μιας και συνέβη περίπου ενάμιση χρόνο από την γέννηση του γιού του. Παράλληλα, ο Ησαΐας Ματιάμπα εξομολογήθηκε τα πάντα για την οικογένειά του και τον γιο του, Ηρακλή, ο οποίος και είναι η μεγάλη του αδυναμία, ενώ παράλληλα μίλησε ανοιχτά για τους προβληματισμούς του στη μουσική και σε όλο αυτό το κομμάτι της δουλειάς.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο… Ο Ηρακλής γεννήθηκε το 2018 και 2 χρόνια αργότερα “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Άλλαξε πολύ ο τρόπος της σκέψης μου. Άλλαξα μέσα μου, άλλαξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου είναι σαν να υπάρχει ένα χέρι πάνω μου και να μου δείχνει τι να κάνω…»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved