Elif:  Η Ελίφ είναι για ακόμα μια φορά είναι ανυπεράσπιστη απέναντι στην κακία της Κιγιμέτ
Media

Elif: Η Ελίφ είναι για ακόμα μια φορά είναι ανυπεράσπιστη απέναντι στην κακία της Κιγιμέτ

Τι θα δούμε σήμερα, 4 Ιουλίου στην καθημερινή σειρά του Star, Elif

Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι πολύ χαρούμενοι που η Mελέκ θα γίνει καλά. Ο Kερέμ μιλάει στη Χουμεϊρά για τη στάση της Ελίφ απέναντί ​​του στο νοσοκομείο.

Είναι πολύ λυπημένοι αφού δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Ελίφ και μπερδεμένοι καθώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Μελέκ είναι η ένοχη. Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ ενώ ταυτόχρονα ανησυχεί και για τη μητέρα του.

Η Ασλί πείθει την Ελίφ να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ. Η Κιγιμέτ συνεχίζει να πιέζει την Ελίφ και να της κάνει δύσκολη τη ζωή αλλά κανένας από την οικογένεια Χακτανίρ δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει.

Η Ελίφ είναι για άλλη μια φορά ανυπεράσπιστη απέναντι στην κακία της Κιγιμέτ. Στο μεταξύ, οι απολίτιστες, αγενείς συμπεριφορές και τα άσχημα λόγια του Τουφάν για τον Σαφάκ επηρεάζουν τον Εμιρχάν και τον προκαλούν σύγχυση.

Αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αντιδραστικός μέρα με τη μέρα και δεν διστάζει πια να δίνει οργισμένες απαντήσεις σε όλους. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί συμπεριφέρεται έτσι…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Κερέμ τηλεφωνεί στην Ασλί και ρωτά αν η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο, οπότε ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Ελίφ αγνοείται. Η Ασλί είναι πολύ θυμωμένη με τον Κερέμ και τον κατηγορεί για την κατάσταση της Μελέκ αλλά και της Ελίφ. Ευτυχώς η Ελίφ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Κερέμ βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μαχίρ είναι στο νοσοκομείο.

Η Ασλί επινοεί ένα ψέμα και σώζει τον Μαχίρ από αυτή την περίεργη κατάσταση. Η Ελίφ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και μιλώντας με αγάπη στη μητέρα της, γίνεται το θαύμα και η Μελέκ συνέρχεται από το κώμα. Αν και λίγο μετά η Ελίφ απομακρύνεται από το δωμάτιο της Μελέκ, είναι πολύ χαρούμενη. Επίσης όλοι είναι χαρούμενοι αλλά από την άλλη, ο Μαχίρ και ο Κερέμ κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ. Για κάποιο λόγο, ο Εμιρχάν πηγαίνει στο κατάστημα του Tουφάν.

Ο Tουφάν έχει γρίπη, αλλά μεγαλοποιεί την ασθένειά του και ο Εμιρχάν τον λυπάται και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Εμιρχάν δείχνει κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στον Τουφάν. Ο Τουφάν είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved