Elif: Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει.
Media

Elif: Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει.

Τι θα δούμε σήμερα, 6 Ιουλίου στη σειρά, Elif;

Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό, που προέκυψε από την αποχώρηση του Λεβέντ.

Πράγματι, και οι δύο υποφέρουν γιατί τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, είναι πολύ δυνατά. Η Χουμεϊρά βρίσκει το κουράγιο και τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτά της.

Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει. Όμως από την άλλη νιώθει χαρούμενη επειδή οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, ο Μαχίρ και η Ασλί, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν της επιτρέπουν να χάσει την ελπίδα της. Από την άλλη, η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η Μελέκ είναι νεκρή τώρα.

Όταν όμως συναντά τη Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή. Η επόμενη μέρα είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασιμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα επικρατήσει η δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν και ο μικρός σχεδιάζει να κλέψει τις ερωτήσεις των εξετάσεων από τον Σαφάκ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved