Elif: Χουμεϊρά και Κερέμ παλεύουν να σώσουν τη Μελέκ
Media

Elif: Χουμεϊρά και Κερέμ παλεύουν να σώσουν τη Μελέκ

Elif: Όσο οι μέρες περνούν, τόσο ο Κερέμ και η Χουμεϊρά αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες για την ενοχή της Μελέκ.

Μάλιστα, τα δύο αδέλφια αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κατάσταση και προσπαθούν να βοηθήσουν όπως μπορούν τη Μελέκ προκαλώντας τρόμο στην Κιγιμέτ.

Η Μελέκ συνεχίζει να κρατείται στη φυλακή και η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη, καθώς δεν ξέρει αν, θα καταφέρει ποτέ να αποδείξει πως είναι αθώα για όσα την κατηγορούν αλλά και πότε θα μπορέσει να βρεθεί ξανά κοντά στην κόρη της.

Παράλληλα, η Ελίφ υπομένει την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ και το μόνο που τη νοιάζει είναι πότε θα έρθει η ημέρα του επισκεπτηρίου και θα καταφέρει να δει ξανά τη μητέρα της. Αυτή η ημέρα, όπως θα δούμε, φτάνει και η μικρούλα δανείζεται το τηλέφωνο της Γκιουλσούμ και τηλεφωνεί στην Ασλί.

Της ζητάει να τη συνοδεύσει να δει τη μητέρα της και εκείνη τής το υπόσχεται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει αν ο Κερέμ θα την αφήσει να φύγει από την εταιρεία πριν τελειώσει τη δουλειά τους.

Η κατάσταση ανάμεσά τους είναι έκρυθμη μιας και οι πολλές παρεξηγήσεις που δημιουργούνται τους έχουν προκαλέσει ρήξη και κανείς από τους δύο δεν τολμάει να παραδεχθεί τα αληθινά και βαθιά συναισθήματα που τρέφει για τον άλλον.

Όταν η Ασλί βρίσκει το θάρρος και πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ για να ζητήσει άδεια, βλέπει τον Μαχίρ και εκείνος τη βοηθάει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, λέγοντάς της να περιμένει μέχρι να φύγει ο νεαρός.

Η Ασλί περιμένει μέχρι ο Κερέμ να φύγει από την εταιρεία για μια ημερήσια συνάντηση. Όταν αυτό γίνεται, η Ασλί προσπαθεί να βγει έξω, αλλά τη βλέπει ο Κερέμ και της απαγορεύει να φύγει.

Η Ελίφ αισθάνεται συντετριμμένη και τόσο αναστατωμένη όταν ακούει ότι δεν θα μπορέσει να δει τη μητέρα της εκείνη την ημέρα και η Ασλί νιώθει άσχημα επειδή απογοήτευσε την Ελίφ, εξαιτίας του Κερέμ.

Ωστόσο, ο νεαρός επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη σε εκείνη, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελίφ. Έχει αποφασίσει πως τόσο καιρό ήταν με τη λάθος πλευρά και τώρα θέλει να βοηθήσει την Ελίφ και τη Μελέκ.

Η Ελίφ βγαίνει να πάρει λίγο καθαρό αέρα στον κήπο Και μία μεγάλη έκπληξη την περιμένει. Ο Κερέμ καταφτάνει ζητώντας της να ετοιμαστεί, καθώς θα τη μεταφέρει ο ίδιος στη φυλακή να δει τη μητέρα της. Η μικρή ευχαριστεί τον νεαρό, όμως του ζητάει να μη μάθει κανείς ότι πήγε στη μητέρα της, εξαιτίας της Κιγιμέτ.

Εντωμεταξύ, η ζωή στη φυλακή φαίνεται πολύ πιο εύκολη για τη Μελέκ μετά την επίσκεψη της κόρης της. Αρχίζει να ελπίζει ξανά και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Γκαρίς. Λίγη ώρα αργότερα, η Ασλί είναι ακόμη θυμωμένη με τον Κερέμ για όλα όσα έχουν συμβεί.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα έρχεται αντιμέτωπη μαζί του και του λέει πράγματα για τα οποία θα μετανιώσει πολύ αργότερα, καθώς μαθαίνει ότι ο νεαρός πήγε τελικά την Ελίφ να δει τη Μελέκ στη φυλακή.

Στη συνέχεια, ο Κερέμ και η Ελίφ περνούν λίγο χρόνο μαζί στο θερμοκήπιο και ο νεαρός διαπιστώνει πως πρέπει άμεσα να κάνει κάτι να διορθώσει το λάθος του να καταθέσει κατά της Μελέκ.

Από την άλλη, η Μελέκ πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή, αλλά η δικηγόρος Φικρέτ είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρις τέλους και να μάθει ποιος παγίδευσε τη Μελέκ και την έστειλε στη φυλακή.

Μάλιστα, η ίδια πηγαίνει στην έπαυλη για να μιλήσει με όλους. Η Κιγιμέτ ταράζεται όταν τη βλέπει και προσπαθεί να εμποδίσει τη συνομιλία της Ματσιντέ μαζί της. Επιμένει να μη θέλει να αφήσει μόνη της τη Ματσιντέ, αλλά η Φικρέτ δεν το επιτρέπει, καθώς είναι αποφασισμένη να βρει τα στοιχεία που λείπουν για την υπόθεση της Μελέκ.

Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ είναι πρόθυμες να τη βοηθήσουν, αλλά η Κιγιμέττη δυσκολεύει. Συμφωνεί να τη συναντήσει μόνο μετά την επιμονή της Χουμεϊρά, η οποία και εκείνη αλλάζει στάση στην υπόθεση και βάζει προτεραιότητά της να παλέψει να αποφυλακιστεί η Μελέκ.

Στη συνέχεια, λοιπόν, η Φικρέτ υποβάλλει στην Κιγιμέτ πολύ ύποπτες ερωτήσεις και εκείνη νιώθει στριμωγμένη και κατηγορεί τον Μαχίρ στο τηλέφωνο για ό,τι συνέβη, μετά την αποχώρηση της Φικρέτ.

Ο άντρας, όμως, της ξεκαθαρίζει ότι θα αλλάξει στάση με τη Μελέκ σύντομα και την κάνει έξαλλη. Την ίδια ώρα, η αρτηριακή πίεση της Ματσιντέ αυξάνεται και νιώθει άρρωστη. Η Κιγιμέτ κατηγορεί τη Φικρέτ ότι την αναστάτωσε και προσπαθεί να πάρει τον Κερέμ με το μέρος της.

Τότε ο νεαρός επισκέπτεται τη δικηγόρο έξαλλος για να ρωτήσει για την ανάκρισή της. Η Φικρέτ δείχνει υπομονή στο ξέσπασμά του και τον πείθει να την ακούσει. Του δείχνει πολύ σημαντικά στοιχεία, που αποδεικνύουν την αθωότητα της Μελέκ.

Έπειτα, ο ίδιος μεταφέρει στη Χουμεϊρά όσα έμαθε και συζητούν τις λεπτομέρειες των στοιχείων που μοιράστηκε μαζί του η Φικρέτ. Αρχίζουν να πιστεύουν την πιθανότητα αθωότητας της Μελέκ, αλλά δεν μπορούν να σκεφτούν κανέναν άλλον για να κατηγορήσουν.

Ωστόσο, συμφωνούν πως θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν και να σμίξει ξανά με την κόρη της. Αυτή η στάση τους, όμως, προκαλεί τρόμο στην Κιγιμέτ, η οποία συνειδητοποιεί πως πια είναι μόνη της, χωρίς συμμάχους.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved