Λύγισε η Δανάη Μπάρκα – «Νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη»
Media

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα – «Νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη»

Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με τη συνέντευξη που έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στον Άρη Καβατζίκη.

Μετά το τέλος της συνέντευξης συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα είπε:

«Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου... Μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για μένα δεν είναι μόνο αυτό.

Είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς και θα το δείτε και στον μονόλογο που κάνει αλλά και γενικά. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, δεν τον έμαθα. Δηλαδή, όταν γεννήθηκα δεν τον έμαθα, δηλαδή όπως όλοι μαθαίνουμε να αγαπάμε αυτούς που μας μεγαλώνουν.»!

Και πρόσθεσε: «Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις. Μπορεί αυτό το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί στο δρόμο τους παιδιά, ξαφνικά. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved