Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο με τρελό γέλιο
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο με τρελό γέλιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βέλη έχει κάποιες ενοχλήσεις και ο Άγγελος πιστεύει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει.

Παράλληλα, η Καίτη και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, όμως μία έκπληξη ανατρέπει τα δεδομένα.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Στρατέλης εισβάλλει στη ζωή του Μηνά και της Βούλας, ενώ οι γονείς του Χάρη πηγαίνουν στο σπίτι της Σοφίας για να συζητήσουν για τον γάμο.

Η Βέλη αναλαμβάνει τα οικονομικά του μαγαζιού και ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου, όμως πολύ σύντομα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Την ίδια μέρα, η Βούλα και ο Μηνάς φεύγουν για διακοπές με ένα σκάφος με σκίπερ που έχουν ναυλώσει. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν...

Παράλληλα, η Καίτη αρχίζει να έχει ένα θέμα με τη μέση της, αλλά προσπαθεί να το κρύψει απ’ όλους, καθώς φοβάται ότι θα αρχίσει να... προδίδεται η ηλικία της. Ο Ηλίας, ωστόσο, την αναγκάζει να πάει σε έναν γιατρό, όπου μαθαίνει ότι έχει κήλη.

Τότε ο άντρας αναλαμβάνει για λίγες ημέρες όλες τις δουλειές του σπιτιού, πράγμα που τους φέρνει και τους δύο στα όριά τους. Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η Ξένια μιλάει για τις μονογονεϊκές οικογένειες στην εκπομπή της φωτογραφίζοντας και κατηγορώντας την οικογένεια του Χάρη για αδιαφορία και ανευθυνότητα.

Και οι γονείς του δεν αργούν να ζητήσουν τα ρέστα. Οι μέρες περνούν και η Βέλη έχει κάποιες ενοχλήσεις. Ο Άγγελος πιστεύει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει, αλλά η αγαπημένη του το αρνείται. Εν τω μεταξύ, η Καίτη και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Όμως η ζωή επιφυλάσσει στον καθένα τους από μία έκπληξη, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το νούμερο ένα «δαχτυλικό αποτύπωμα» των συλλήψεων, ο θρυλικός ξάδελφος Βαγγέλης «Μοντεχρήστος» Στρατέλης, εισβάλλει στη ζωή του Μηνά και της Βούλας και φέρνει τα πάνω κάτω.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς του Χάρη έρχονται στο σπίτι του Μπάμπη και της Ξένιας. Και πάνω που αρχίζουν να προγραμματίζουν πώς θα γίνει ο γάμος, όλα ανατρέπονται γιατί η Σοφία...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved