Άγριες Μέλισσες: Ρεσιτσάλ ερμηνείας από Κίτσου - Κακούρη! Αποθεώθηκαν στο twitter
Media

Άγριες Μέλισσες: Ρεσιτσάλ ερμηνείας από Κίτσου - Κακούρη! Αποθεώθηκαν στο twitter

 

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Η Μαρία Κίστου η οποία υποδύθηκε επί τρία χρόνια την Ελένη Σταμίρη και ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος έκανε τον Δούκα βρέθηκαν σε θανάσιμο κίνδυνο από τον Ακύλα και τους άντρες του.

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη, όμως το κλάμα του μωρού έγινε αντιληπτό από τον Ακύλα και έβαλε τους τρεις τους σε θανάσιμο κίνδυνο.

Αυτή η σκηνή με τον Δούκα να ξεγεννά την Ελένη αποθεώθηκε από τους χρήστες στο Twitter μιας και η ερμηνεία τους ήταν συγκλονιστική.

Να σας θυμίσουμε ότι είδαμε: Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης; Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Και σήμερα στο φινάλε: Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική σκηνή από το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη 6 Ιουλίου αλλά και τα σχόλια των χρηστών του Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved