Survivor Τελικός: Η αντίδραση της Αντωνά τη στιγμή της ανακοίνωσης και τα επικά σχόλια στο twitter
Media

Survivor Τελικός: Η αντίδραση της Αντωνά τη στιγμή της ανακοίνωσης και τα επικά σχόλια στο twitter

 Survivor Τελικός: O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Στάθης Σχίζας και η αγαπημένη του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά «πάγωσε» με την ανακοίνωση!

Τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή, οι κάμερες εστίασαν στην Μαρία Αντωνά, η οποία φάνηκε να «παγώνει» και να μη μπορεί να κρύψει την απογοήτευση της, αφού ο Άρης ήταν φαβορί για τον τελικό.

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή και τα πρώτα λόγια του Στάθη Σχίζα ήταν: «Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου»!

Και μπορεί ο Στάθης να χάρηκε, η Μαρία Αντωνά "πάγωσε" στο άκουσμα της ανακοίνωσης ότι ο νικητής δεν είναι ο σύντροφός της, ο Άρης και το twitter έκανε πάρτι!

Δείτε παρακάτω τόσο την αντίδρασή της, όσο και τα σχόλια στο twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved