Λιανός: Η δύσκολη χρονιά, τα πρώτα βήματα της κόρης του στον Άγιο Δομίνικο και το All Star Survivor
Media

Λιανός: Η δύσκολη χρονιά, τα πρώτα βήματα της κόρης του στον Άγιο Δομίνικο και το All Star Survivor

Το Survivor έριξε τίτλους τέλος για την φετινή σεζόν και ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να ξεκουραστεί και να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής, Love it «τσάκωσε» τον παρουσιαστή, ο οποίος μίλησε για τη φετινή του εμπειρία στο Survivor, το ταξίδι της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη μαζί με την κόρη τους στον Άγιο Δομίνικο ενώ αναφέρθηκε και στο All Star Survivor.

Αρχικά ο ίδιος δήλωσε:«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι».

Και συνέχισε:«Αν θα μπορούσα να δώσω έναν τίτλο στο φετινό Survivor, θα ήταν το παιχνίδι της στρατηγικής. Πολλές φορές μίλαγα με τον αρχισυντάκτη και λέγαμε ότι οι παίκτες έχουν έρθει και διαβασμένοι και προετοιμασμένοι να στήσουν την πορεία τους, ήταν μια πραγματική μάχη».

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το πόσο ευτυχισμένο τον έκανε η παρουσία της συντρόφου του και της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο, δηλώνοντας: «Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχε άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».

Σχετικά με το αν θα δούμε το All Star Survivor δήλωσε:«Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved