Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πρωταγωνιστής σε νέα σειρά του ALPHA
Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πρωταγωνιστής σε νέα σειρά του ALPHA

Ειχαμε πολλά χρόνια να δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην τηλεόραση, όταν το 2019, για χάρη του σίκουελ του «Λόγω τιμής», υποδύθηκε ξανά το ρόλο του Μιχάλη από την αγαπημένη παρέα της Πάτρας.

Τώρα, ο 51 χρόνος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει δεχθεί κρούση από τον ALPHA να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά που ετοιμάζει το κανάλι.

Βλέπετε, ο σταθμός, που φέτος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην prime time ζώνη με το «Σασμό», σχεδιάζει ακόμα περισσότερα πράγματα στον τομέα της μυθοπλασίας και ήδη συζητά οκτώ προτάσεις που έχουν κατατεθεί από εταιρείες παραγωγής.

Ανάμεσα τους και το ιταλικό «Nelle tue mani», το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από το να πάρει το «ok». Το σενάριο έχει στο επίκεντρο έναν γιατρό που πυροβολείται από τον πατέρα κάποιου ασθενούς του με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του.

Μάλιστα, η ιστορία είναι εμπνευσμένη από αληθινό γεγονός που συνέβη στη γείτονα χώρα και θα αναπτυχθεί μέσα σε 32 επεισόδια. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Green Pixel.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved