Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίης μετά το τέλος του Survivor- «Θεωρώ αδικία ότι τόσα χρόνια πάλευα»
Media

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίης μετά το τέλος του Survivor- «Θεωρώ αδικία ότι τόσα χρόνια πάλευα»

Η Μαίη Εμμανουηλίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Love it λίγα 24ωρα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και την νίκη του Στάθη Σχίζα.

Η αθλήτρια μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά και στους δύο φιναλίστ.

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Κανένας δεν περίμενε να φτάσω τόσο ψηλά στο Survivor και χαίρομαι που το απέδειξα. Μπήκα ξεκάθαρα για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπήκα για να κάνω φίλους», είπε αρχικά η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της:«Η μεγαλύτερή μου στεναχώρια είναι το γεγονός ότι δεν με γνωρίζουν για τις διακρίσεις μου στον αθλητισμό αλλά ως παίκτρια στο Survivor. Είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα socia media και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που πήρα. Αλλά το θεωρώ αδικία ότι τόσα χρόνια πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια. Είχα φέρει παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν. Μου αφήνει μια πικρία, και είναι στενάχωρο που όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ».

Κλείνοντας, η Μαίη σχολίασε και την νίκη του Στάθη: «Έπαθα σοκ όταν ο άκουσα το όνομα του Στάθη. Πίστευα ότι θα είναι ο Άρης και το ήθελα πολύ. Εκτίμησα αυτό που είναι ο Άρης. Ο κόσμος ήθελε τον Στάθη και αυτό είναι σεβαστό. Για εμένα είναι νικητές και οι δύο».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved