Στάθης Σχίζας: Τον θυμάσαι πριν μπει στο Survivor; Δεν θα τον γνωρίσεις! Η πρώτη ανάρτηση
Media

Στάθης Σχίζας: Τον θυμάσαι πριν μπει στο Survivor; Δεν θα τον γνωρίσεις! Η πρώτη ανάρτηση

Την πρώτη του ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor οπού αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής, έκανε ο Στάθης Σχίζας!

Με αφορμή αυτό συλλέξαμε και κάμποσες φωτογραφίες της και σίγουρα δεν θα τον αναγνωρίσεις καθώς πριν μπει στο ριαλίτι ήταν εντελώς διαφορετικός!

«6/7/2022
Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του …
Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα 🏆 Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες,προσπάθειες,πείνα και κακουχίες.. Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς… θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον @soiledis11 που φτάσαμε μαζί στο τέλος!»,. έγραψε ο ίδιος

Δες πώς ήταν πριν το Survivor στη gallery

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο ίδιος είχε πει:

«Έχω πάρει το έπαθλο. Είναι τόσοι οι κόποι, τόση η ταλαιπωρία, η στενοχώρια, τόση πείνα, τόση κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο... Είναι συγκλονιστικό από την ημέρα που μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό και κάποια μέρα να το κρατάς στα χέρια σου. Το μόνο που θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και που μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει το έπαθλο. Για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε εμφανώς συγκινημένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved