Media

Θανάσης Αλευράς: «Όταν έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου, ήμουν σε περιοδεία, ήταν πολύ δύσκολο»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για μια δύσκολη περίοδο που είχε περάσει στην ζωή του!

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι και τον παρακολουθούν επί σειρά ετών και τον στηρίζουν σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιθεώρηση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για μια δύσκολη στιγμή που είχε περάσει στο παρελθόν, όταν είχε πεθάνει ο πατέρας του και εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και έπρεπε να βγει στη σκηνή.

Ο Θανάσης Αλευράς είπε χαρακτηριστικά: "Εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ στην παράσταση είναι ότι δίνει κάτι το διαφορετικό. Επειδή είναι επιθεώρηση, κάνει πολιτικό σχόλιο με ένα άλλο τρόπο, πολύ πιο έξυπνο, με πολύ ωραίο χιούμορ. Κάτι πρόσφατο που θυμάμαι από την παράσταση ήταν από χθές όπου βρισκόταν εκεί ένας κύριος με ένα πράσινο μπλουζάκι με ένα πολύ περίεργο γέλιο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Παρέσυρε όλο τον κόσμο, παρέσυρε και εμάς. Ήταν μια τέλεια στιγμή.

Όταν έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου, εγώ βρισκόμουν σε περιοδεία και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κατάφερα και πήγα στην κηδεία του πατέρα μου. Ήμουν σε περιοδεία και έπρεπε να φύγω να πάω ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερα. Η δουλειά αυτή έχει τέτοια. Δεν τολμάς να αρρωστήσεις., δεν τολμάς να σπάσεις το πόδι σου σαν άνθρωπος. Εμένα που μου είχε συμβεί αυτό, είχα πάει στο θέατρο με μπότα και έπαιξα γιατι δεν υπήρχε αντικατάσταση. Δεν γινόταν αλλιώς δηλαδή"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved