X- Factor Τελικός: Αυτοί οι τρεις παίκτες συνεχίζουν στον μεγάλο τελικό!
Media

X- Factor Τελικός: Αυτοί οι τρεις παίκτες συνεχίζουν στον μεγάλο τελικό!

X- Factor Τελικός: Μετά από την λήξη των εμφανίσεων των πέντε φιναλίστ, σειρά είχε η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, η οποία και έκρινε το ποιοί είναι εκείνοι οι τρεις που συνεχίζουν στην δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού του σόου. 

Ο μεγάλος τελικός του XFactor έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τους πέντε φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το δισκογραφικό συμβόλαιο.

Oι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor ήταν οι "Γίναμε", η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε από την αρχή ότι στην πρώτη φάση του τελικού θα διαγωνιστούν και οι πέντε φιναλίστ και σε σόλο εμφανίσεις, αλλά και σε ντουέτα με τους μέντορές τους. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους στην σκηνή του σόου και λίγο μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα, όπου και θα έκριναν ποιοί θα ήταν εκείνοι οι παίκτες που θα συνέχιζαν στην δεύτερη φάση του τελικού, όπου και θα τραγουδούσαν ένα τραγούδι, το οποίο τους έχει σημαδέψει την πορεία στον διαγωνισμό.

Οι "Γίναμε" κατέκτησαν την πέμπτη θέση, ενώ στην τέταρτη κατέληξε ο Χρήστος Αδαμόπουλος. Οι παίκτες που συνέχισαν στην τελευταία φάση του τελικού ήταν η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και η Έλενα Παναγιωτίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved