Media

X-Factor Τελικός: «Σοκαρίστηκε» ο Μάστορας με την Κατερίνα Λαζαρίδου- Η πρόταση για περιοδεία on air

Gossip-tv Team

X-Factor Τελικός: Μετά την ερμηνεία της Κατερίνας Λαζαρίδου, ο Χρήστος Μάστορας, που είναι ο μέντοράς της, συγκινήθηκε έντονα, ενώ της είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα τον τρόπο που τραγουδάει. 

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για να μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ, αλλά και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στο σημερινό live του X-Factor, που ήταν και το τελευταίο για την φετινή σεζόν, η Κατερίνα Λαζαρίδου, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ερμήνευσε το τραγούδι "I Have Nothing" της μοναδικής Whitney Houston. Η παίκτρια έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση ενώ όλοι οι κριτές της είπαν ότι έχει βελτιωθεί απίστευτα από τις πρώτες στιγμές που ανέβαινε στο Stage.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της

Ο Χρήστος Μάστορας της είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει το πως μπορεί και αποδίδει τόσο εξαιρετικά σε διαφορετικά στυλ τραγουδιών, ενώ μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που η Κατερίνα Λαζαρίδου ερμήνευσε ένα ξένο κομμάτι στο σόου. Η Κατερίνα δήλωσε πως ακόμα και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, θα βρίσκεται δίπλα στον Χρήστο Μάστορα, σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί. Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και είχαν αποθεωθεί από το κοινό. Αυτήν την φορά, ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να της κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει στην περιοδεία του, μιας και της δήλωσε ότι την θέλει μαζί του στις υπόλοιπες συναυλίες του, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved