Media

X-Factor Τελικός: Τρελάθηκε ο Μάστορας με τον φιναλίστ: «Είσαι σοκαριστικά καλός, είμαι φαν σου»

Gossip-tv Team

X-Factor Τελικός: Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου εμφανίστηκε πρώτος στο stage και άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος του μουσικού σόου. 

Το μουσικό σόου έφτασε στο τέλος του και σε λίγες μόνο ώρες θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Oι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor είναι οι "Γίναμε", η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου. Ο Ανδρέας Γεωργίου, με την έναρξη του μεγάλου τελικού, "έδωσε το σήμα" για να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ψηφίσει τον αγαπημένο του φιναλίστ και να μπορέσει να βγει ο μεγάλος νικητής.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος του live με τον ίδιο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής και με τους κριτές να μην μπορούν να σταματήσουν να συγκινούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μετά την συγκλονιστική ερμηνεία του φιναλίστ, ο Χρήστος Μάστορας ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος λέγοντας στον Άγγελο ότι είναι απλά συγκλονιστικός και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολύ μέλλον στην μουσική και το τραγούδι. Οι υπόλοιποι συμφώνησαν μαζί του και δεν μπορούσαν παρά να μη δώσουν συγχαρητήρια στον παίκτη, ο οποίος και δεν έκρυψε την συγκίνησή τους, ευχαριστώντας την Μαρίζα Ρίζου, που του έδωσε την ευκαιρία και τον βοήθησε να προχωρήσει στο X-Factor!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved