X-Factor Τελικός: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι εκπλήξεις της μεγάλης βραδιάς!
Media

X-Factor Τελικός: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι εκπλήξεις της μεγάλης βραδιάς!

X Factor Τελικός: Με την έναρξη του live την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, όλοι οι παίκτες εμφανίστηκαν στη σκηνή ενώ, λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε όλες τις εκπλήξεις που περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο τελικό. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, το οποίο τα τελευταία χρόνια κρατάει απίθανη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Στην έναρξη του μεγάλου τελικού του X Factor είδαμε στη σκηνή του σόου όλους τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι και είχαν αποχωρίσει στα προηγούμενα live shows και πραγματικά το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν άκρως εντυπωσιακό, μιας και οι περισσότεροι, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των κριτών, έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την ελληνική δισκογραφία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Ανδρέας Γεωργίου στη συνέχεια, έκανε ακόμα μια χορευτική εμφάνιση, μιας και η διάθεσή του, όπως και περιέγραψε λίγο αργότερα, ήταν στα ύψη, μιας και ο ίδιος ανυπομονούσε να μάθει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, που θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ. Αυτήν την χρονιά, αξίζει να σημειωθεί ότι θα δωθεί και δεύτερο χρηματικό έπαθλο 50 χιλιάδων ευρώ στον παίκτη που θα καταφέρει να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Oι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor είναι οι "Γίναμε", η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου. Ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα ακούσουμε τους φιναλίστ σε νέα τραγούδια, αλλά και σε ντουέτα έκπληξη με τους μέντορές τους. Από τους πέντε φιναλίστ, σε πρώτη φάση θα αποχωρήσουν οι δυο, ενώ στη συνέχεια, οι εναπομείναντες τρεις θα τραγουδήσουν και πάλι στη σκηνή του σόου το τραγούδι εκείνο, που σημάδεψε την πορεία τους στον διαγωνισμό. Στις εκπλήξεις της μεγάλης βραδιάς, θα παρακολουθήσουμε on stage και τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved