Media

X-Factor Τελικός: «Καθήλωσαν» η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Στέλιος Ρόκκος- Η συγκίνηση on air!

Gossip-tv Team

X-Factor Τελικός: Ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παναγιωτίδου εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του σόου και τους συγκίνησαν όλους με την ανατριχιαστική ερμηνεία τους. 

Πέντε φιναλίστ δήλωσαν από την αρχή του μεγάλου τελικού απόλυτα έτοιμοι, για να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, ενώ τόνισαν πως θα δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους!

Αυτό έκανε και με απόλυτη επιτυχία, όπως φάνηκε, η Έλενα Παναγιωτίδου, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση, τραγούδησε παρέα με τον μέντορά της, Στέλιο Ρόκκο ένα τραγούδι, το οποίο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και έκρυβε πολλές δυσκολίες ερμηνευτικά. Όπως δήλωσαν οι κριτές, μετά από την εμφάνισή τους, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την συγκίνησή τους, ενώ παράλληλα έκαναν λόγο για μια ανατριχιαστική στιγμή του φετινού X-Factor, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους.

Μάλιστα, η Μαρίζα Ρίζου της είπε ότι πλέον είναι έτοιμη τραγουδίστρια και ότι είναι ιδιαίτερα τυχερή που είναι δίπλα της ο Στέλιος Ρόκκος, μιας και είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αγαπάει τη μουσική και την υπηρετεί τόσα χρόνια με ποιότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved