Elif: Ο Κερέμ προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ελίφ
Media

Elif: Ο Κερέμ προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ελίφ

Τι θα δούμε σήμερα, 13 Ιουλίου στη σειρά, Elif

Η Ασλί εξομολογείται το μεγάλο μυστικό της στην Μπιρτσέ σχετικά με τα αισθήματά της για τον Κερέμ.

Τα τελευταία γεγονότα, όμως, έχουν επηρεάσει τη σχέση τους. Η Μπιρτσέ θεωρεί ότι κάνουν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και υποστηρίζει την πιθανή σχέση τους. Αλλά η Ασλί δεν μπορεί να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Κερέμ κατηγόρησε την καλύτερή της φίλη για κάτι που δεν έχει κάνει.

Αυτή η συμπεριφορά αλλάζει την οπτική της για τον Κερέμ. Και αποφασίζει να τα παρατήσει, αφού δεν μπορεί πλέον να είναι κοντά του κάθε μέρα. Η Μπιρτσέ προσπαθεί να την μεταπείσει, αλλά η Ασλί δεν μπορεί να κοιτάζει τον Κερέμ κάθε μέρα κατά πρόσωπο, αφού είδε τη σκληρότητά του προς τη Μελέκ. Ο Κερέμ προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ελίφ. Νιώθει απαίσια που την πλήγωσε με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά έχει τους λόγους του. Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ανησυχούσε για τη Ματσιντέ, όπως η Ελίφ ανησυχεί για τη Μελέκ. Η Ελίφ δεν θέλει καν να τον ακούσει. Ο Τουφάν ξεσηκώνει τον Εμιρχάν εναντίον της μητέρας του και του Σαφάκ. Το αγόρι επηρεάζεται από τον πατέρα του και αρχίζει να συμπεριφέρεται επαναστατικά στους γονείς του.

Κατηγορεί τον Σαφάκ επειδή τον βαθμολόγησε με μηδέν, αφού έκλεψε τις απαντήσεις του τεστ. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν και δεν ξέρουν πώς να του δείξουν το σωστό και το λάθος. Η Ελίφ μιλάει στον ύπνο της όλη τη νύχτα ζητώντας τη μητέρα της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved