Παγιδευμένοι: Παύλος Ορκόπουλος και Μιχάλης Λεβεντογιάννης στη νέα σειρά του ΑΝΤ1
Media

Παγιδευμένοι: Παύλος Ορκόπουλος και Μιχάλης Λεβεντογιάννης στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, ετοιμάζει μία δυναμική αντεπίθεση στον ανταγωνισμό, παρουσιάζοντας νέες και πρωτότυπες προτάσεις μυθοπλασίας.

Μία από αυτές είναι η αστυνομική δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», βασισμένη στο πετυχημένο τουρκικό φορμάτ «Yargi» (μτφρ. «Κρίση»).

Σύμφωνα με το «MYΤV», την απόδοση σεναρίου - σενάριο υπογράφει η Σωτηρία Ψευτούδη, η σκηνοθεσία ανήκει στη Βίκυ Μανώλη, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Παύλο Ορκόπουλο, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Πέτρο Λαγούτη, Κίμωνα Κουρή, Σταύρο Τσουμάνη κ.ά.

Η ιστορία ξεκινά όταν ένα κορίτσι δολοφονείται και έκτοτε μία δικηγόρος και ένας εισαγγελέας αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο.

Για την Άννα (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σε έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν ένα και μόνο πράγμα: την αλήθεια.

Να σημειωθεί ότι η σειρά προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και, εκτός απροόπτου, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved