Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό! Ο ρόλος και ο έρωτας με ηρωίδα
Media

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό! Ο ρόλος και ο έρωτας με ηρωίδα

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν το φινάλε τους, το πιο λυτρωτικό, το πιο αποθεωτικό και πώς και πώς περίμεναν την απελευθέρωση των πρωταγωνιστών προκειμένου να μπουν σε νέες ιστορίες έχοντας αφήσει πίσω μια σπουδαία ερμηνευτική παρακαταθήκη!

Και μπορεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως Μελέτης να έγραψε τη δική του ιστορία στο Διαφάνι με τον ήρωα του να ζει εγκλωβισμένος, όμως έρχεται για εκείνον ένας νέος ρόλος, εντελώς διαφορετικός στην άλλη μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή που «σαρώνει» και αυτή δεν είναι άλλο από τον Σασμό.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης λοιπόν τη νέα τηλεοπτική σεζόν μπαίνει στο Σασμό και πρόκειται να φέρει μεγάλη ανατροπή με τον ρόλο του.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, πρόκειται να ενσαρκώσει έναν αστυνομικό, ο οποίος θα φέρει ταραχή σε πολλές από τις ιστορίες, οι οποίες είναι ήδη σε εξέλιξη.

Πέρα από αυτό όμως ο ήρωας του θα εμπλακεί και ερωτικά με μια από τις ηρωίδες της σειράς. Και ποιες είναι αυτές που έχουν μείνει χωρίς αγαπημένο;

Η μια είναι η Θοδώρα και η άλλη είναι η δικηγόρος της καρδιάς μας, Στέλλα Καμαριωτάκη. Για την Άσπα δε ούτε λόγος αφού όπως αποκλειστικά σας είχαμε γράψει, στη ζωή της επιστρέφει ο Μύρωνας.

Άρα λοιπόν μένει να δούμε αν στην καρδιά του θα μπει η τσαχπίνα Θοδώρα ή η σοβαρή Στέλλα.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη είναι πιο κοντά καθώς αν εμπλακεί με τη Στέλλα θα είναι σαν να επαναλαμβάνεται το ειδύλλιο της Στέλλας με τον Μάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved