Elif: Η Μελέκ στην απομόνωση - Της στήνουν παγίδα στη φυλακή
Media

Elif: Η Μελέκ στην απομόνωση - Της στήνουν παγίδα στη φυλακή

Elif: Η Φικρέτ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξει πως η Μελέκ είναι αθώα.

Ωστόσο, η κοπέλα όσο βρίσκεται στη φυλακή θα συνεχίσει να περνάει εφιαλτικές στιγμές. Μάλιστα, όπως θα δούμε, έπειτα από μία παγίδα που της στήνουν μπαίνει στην απομόνωση.

Η δικηγόρος Φικρέτ βρίσκει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα τη βοηθήσει με την υπόθεση της Μελέκ. Ωστόσο, η επιμονή της για. τη συγκεκριμένη υπόθεση δημιουργεί θυμό και οργή στην Κιγιμέτ, η οποία τρέμει στην ιδέα πως θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή ή Μελέκ.

Μάλιστα, όταν η Χουμεϊρά και ο Κερέμ συζητούν σχετικά και η Κιγιμέτ τούς ακούει κρυφά, πανικοβάλλεται και ζητάει τη βοήθεια του Μαχίρ. Όμως ο άντρας τής έχει ήδη γυρίσει την πλάτη ξεκαθαρίζοντάς της ότι κανείς δεν μπορεί πια να τη σώσει. Ύστερα από αυτό, η Κιγϊμέτ προσπαθεί όχι να σωθεί, αλλά να αποτελειώσει τη Μελέκ.

Δίνει την αναμενόμενη οδηγία στη Φιντάν και εκείνη, που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, οργανώνει το σχέδιό της. Αυτή και η Νεσρίν στήνουν μια παγίδα στη Μελέκ και εκείνη ανυποψίαστη πέφτει μέσα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Μελέκ άθελά της να προκαλέσει τους δεσμοφύλακες, οι οποίοι ζητούν την τιμωρία της. Μέσα σε λίγα λεπτά, η χαρά της Μελέκ, που πριν από λίγες ώρες είδε σε επισκεπτήριο την Ελίφ, μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Η Μελέκ μεταφέρεται στην απομόνωση για άγνωστο διάστημα και είναι μόνη της σε ένα σκοτεινό κελί τώρα. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, ο Μαχίρ και η Ασλί πηγαίνουν στη φυλακή, αλλά δεν μπορούν να τη δουν, γιατί, όπως τους ενημερώνουν, είναι τιμωρημένη.

Φεύγουν από τη φυλακή ταραγμένοι και σίγουροι πως κάποιος προσπαθεί να της κάνει ξανά κακό. Η Κιγιμέτ πληροφορείται για όσα συνέβησαν και είναι πάλι πολύ ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Γκάρις ξέρει ότι η Μελέκ βρίσκεται στο κελί της απομόνωσης εξαιτίας της Φιντάν και της επιτίθεται γι’ αυτό. Εκείνη, όμως, το αρνείται.

Από την άλλη, η δικηγόρος Φικρέτ συνεχίζει να εργάζεται για την υπόθεση της Μελέκ και πλησιάζει βήμα-βήμα στον πραγματικό εγκληματία. Ωστόσο, ο Μαχίρ κάνει τα δικά του σχέδια, αφού δεν θέλει να καταδικαστεί η μητέρα του.

Η Φικρέτ λαμβάνει οπτικό υλικό, για να βοηθήσει τη Μελέκ, από έναν άγνωστο, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο Μαχίρ τής έστειλε το βίντεο. Τηλεφωνεί, λοιπόν, στον άντρα για να του πει ότι βρίσκει στοιχεία για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή.

Εκείνος, με τη σειρά του, τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για αυτήν, προς το παρόν. Λίγες μέρες μετά, ο Μαχίρ πηγαίνει στη φυλακή και απαιτεί να δει τη Μελέκ προκειμένου να της πει ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί και πως το μαρτύριό της θα τελειώσει σύντομα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved