Γιώργος Λιάγκας: Η Σκορδά έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή… έρχεται; «Κλειδώνει» η θέση της παρουσιάστριας
Media

Γιώργος Λιάγκας: Η Σκορδά έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή… έρχεται; «Κλειδώνει» η θέση της παρουσιάστριας

Πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν αναφορικά με την παρουσιάστρια που θα έχει στο πλευρό του την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Ανάμεσα στα ονόματα και αυτό της Δούκισσας Νομικού αλλά και της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ποια θα είναι όμως συμπαρουσιάστρια;

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ της εκπομπής Όλα Γκουντ και του Γρηγόρη Γκουντάρα το όνομα που δείχνει να έχει «κλειδώσει» είναι αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή!

Δες το απόσπασμα

Σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Φαίης; Η πυξίδα της παρουσιάστριας για τον επόμενο τηλεοπτικό της προορισμό «δείχνει» το Φάληρο, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο την πρόταση του Star. Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ιστορική αλλαγή της πρωινής ζώνης, «ανοίγοντας» για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του το slot 10:00- 12:00 στην ψυχαγωγία, με πλήρη ανασχεδιασμό της έως τώρα στρατηγικής του.

Η διαφαινόμενη έλευση της Φαίης Σκόρδα στο κανάλι του Φαλήρου και ειδικότερα στη ζώνη 10:00-12:00 φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ, που θα χρειαστεί να μετακινήσει τουλάχιστον δύο εκπομπές.

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…», είπε η Φαίη στην τελευταία της εκπομπή και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved