Elif: Ο Τουφάν μαχαιρώνει τον Σαφάκ και απάγει τον Εμιρχάν
Media

Elif: Ο Τουφάν μαχαιρώνει τον Σαφάκ και απάγει τον Εμιρχάν

Elif: Ο χειρότερος εφιάλτης της Ζουλιντέ γίνεται πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

Αυτό, γιατί, ο Τουφάν φτάνει στα άκρα και αφού απάγει τον Εμιρχάν μαχαιρώνει τον Σαφάκ, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν με τρόπους που τον κάνουν να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στη Ζουλιντέ, αλλά κυρίως στον Σαφάκ, τον οποίο και ζηλεύει. Μάλιστα, ο πρώτος ετοιμάζει ένα αδίστακτο σχέδιο προκειμένου να κρατήσει τον μικρό για πάντα μακριά από τη μητέρα και τον πατριό του.

Αντίθετα, η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ ελπίζουν ότι ο Εμιρχάν θα διαπιστώσει σύντομα την αλήθεια για τον Τουφάν. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, ο Τουφάν καταφέρνει με δόλια μέσα και ψέματα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοριού και του μιλάει για την πατρίδα του, τη Σαμψούντα, προκειμένου να τον εντυπωσιάσει και να τραβήξει την προσοχή του.

Πράγματι, καταφέρνει να πετύχειτον στόχο του. Ο Εμιρχάν θέλει να δει το χωριό του πατέρα του και να συναντήσει τη γιαγιά του. Ωστόσο, πιστεύει ότι η Ζουλιντέ δεν θα του το επιτρέψει: Εκείνη έχει αντιληφθεί πως ο Τουφάν κάτι σχεδιάζει, αλλά δεν μπορεί να εμποδίσει τον γιο της να βλέπει τον πατέρα του.

Κάποια στιγμή, ο Τουφάν προτείνει στον Εμιρχάν να πάνε στην πατρίδα του. Ο μικρός λέει ότι δεν θα μπορούσε να πάει αν δεν πάρει άδεια από τη μητέρα του, αλλά ο άντρας προσποιείται άτι είναι απογοητευμένος και ο Εμιρχάν αποφασίζει να τον ακολουθήσει κρυφά, απ’ όλους, για να μην του χαλάσει το χατίρι.

Πράγματι, την επόμενη κιόλας μέρα, ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται προς τη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέφει στη Ζουλιντέ και το μόνο που ήθελε ήταν να τον απαγάγει.

Ωστόσο, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν το αυτοκίνητό του χαλάει στον δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι και η κοπέλα υποψιάζεται πως ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Καθώς το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν. Τότε βρίσκει ένα τηλέφωνο και επικοινωνεί με τη Ζουλιντέ.

Εκείνη με τον Σαφάκ φτάνουν γρήγορα στο σημείο, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν. Οι δύο άντρες παλεύουν, αλλά ο Τουφάν βγάζει ένα μαχαίρι και επιτίθεται στον Σαφάκ μπροστά στα έντρομα μάτια του Εμιρχάν και της Ζουλιντέ, οι οποίοι καλούν βοήθεια.

Ο Σαφάκ τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν τα αδύνατα. Ο Τουφάν εμφανίζεται στο νοσοκομείο και απειλεί τη Ζουλιντέ να μην πει την αλήθεια στην Αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Λεμάν πιστεύει ότι η Ζουλιντέ. έγινε αιτία για να τραυματιστεί ο γιος της και τη βλέπει πια ως εχθρό. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβάλλεται ο Σαφάκ είναι πολύωρη και δύσκολη και από αυτή εξαρτώνται πολλά.

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο κίνδυνός για τη ζωή του είναι υπαρκτός και έτσι μεταφέρεται στην εντατική. Ο Εμιρχάν μπαίνει κρυφά και κρατάει το χέρι του Σαφάκ καθώς νιώθει ένοχός. Μετανιώνει για όλα όσα έχει κάνει στον Σαφάκ.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved