Elif: Η Μελέκ είναι ακόμα στην απομόνωση
Media

Elif: Η Μελέκ είναι ακόμα στην απομόνωση

Τι θα δούμε σήμερα 26 Ιουλίου στη σειρά, Elif

Η Μελέκ είναι ακόμα στην απομόνωση. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, ο Μαχίρ και η Ασλί πηγαίνουν στη φυλακή αλλά δεν μπορούν να τη δουν γιατί είναι τιμωρημένη. Φεύγουν από τη φυλακή ταραγμένοι.

Η Κιγιμέτ είναι πάλι πολύ ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Γκαρίς χαίρεται που θα δει τον αγαπημένο της αλλά η Φιντάν έχει ένα κακό σχέδιο για αυτή. Η Ζουλιντέ αισθάνεται άσχημα λόγω της συμπεριφοράς του Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ προσπαθεί να του μιλήσει αλλά ο Εμιρχάν δεν τον ακούει και συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Τουφάν. Εκμεταλλευόμενος αυτή την κατάσταση, ο Τουφάν μιλάει άσχημα για τον Σαφάκ και ο Εμιρχάν τον πιστεύει. Ο Κερέμ επιτρέπει στην Ασλί να πάει να δει τη Μελέκ.

Όταν όμως βλέπει ότι ο Μαχίρ δεν βρίσκεται ταυτόχρονα στην εταιρία, γίνεται καχύποπτος. Αλλά είναι πια, πιο ήρεμος για την υπόθεση της Μελέκ. Η Γκάρις ξέρει ότι η Μελέκ βρίσκεται στο κελί της απομόνωσης εξαιτίας της Φιντάν και της επιτίθεται γι' αυτό. Εκείνη όμως το αρνείται…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η δικηγόρος Φικρέτ βρίσκει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα τη βοηθήσει με την υπόθεση της Μελέκ. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ συζητούν σχετικά και η Κιγιμέτ, που τους ακούει κρυφά, πανικοβάλλεται και ζητάει τη βοήθεια του Μαχίρ. Όμως ο Μαχίρ της έχει ήδη γυρίσει την πλάτη και λέει στην Κιγιμέτ ότι κανείς δεν μπορεί πια να τη σώσει. Μετά από αυτό, η Kιγιμέτ προσπαθεί όχι να σωθεί αλλά να αποτελειώσει τη Μελέκ. Δίνει την αναμενόμενη οδηγία στη Φιντάν. Η Φιντάν, που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, στήνει το σχέδιο της. Αυτή και η Νεσρίν στήνουν μια παγίδα στη Μελέκ. Η Μελέκ είναι μόνη της σε ένα σκοτεινό κελί τώρα. Η Μπιρτσέ λέει ψέματα στον Ακίν πως έχει αγαπημένο. Ωστόσο, ο Ακίν πιστεύει στην αγάπη της Μπιρτσέ και καταλαβαίνει το ψέμα της. Υποκρίνεται ότι την πιστεύει και ζητάει να γνωρίσει τον αγαπημένο της. Η Μπιρτσέ ταράζεται γιατί δεν το περίμενε και τελικά ο Ακίν στέκεται απέναντί ​​της και ομολογεί ότι έχει έρθει από μακριά μόνο και μόνο εξαιτίας του έρωτά του για εκείνη. Εν τω μεταξύ, ο Εμιρχάν δελεάζεται από τις λανθασμένες ιδέες του Τουφάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved