Άγριες μέλισσες: Πού θα δούμε τους πρωταγωνιστές τη νέα τηλεοπτική σεζόν;
Media

Άγριες μέλισσες: Πού θα δούμε τους πρωταγωνιστές τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Ολοι οι ηθοποιοί των «Αγριων μελισσών» συνεχίζουν δυναμικά σε σχεδόν όλες τις νέες σειρές του χειμώνα.

Στο «Μαύρο ρόδο» του Mega, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, θα δούμε το αγαπημένο μας δίδυμο Λεωνίδα Κακούρη και Κατερίνα Διδασκάλου. Επίσης, τους Ελένη Καρακάση, Θεοφανιά Παπαθωμά και Μαρία Καλλιμάνη.

«Παράδεισος». Στη σειρά του Alpha, στην οποία θα δούμε τους Χρήστο Πλαΐνη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Αργύρη Πανταζάρα κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα υποδυθεί το κακό και αδίστακτο αφεντικό, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας τον Ντίνο, έναν νεαρό, φιλόδοξο άνδρα, με εκρηκτικό χαρακτήρα.

«Αυτή η νύχτα μένει». Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου, οι δύο «κακοί» των «Μελισσών», δραστηριοποιούνται στην επικίνδυνη νύχτα, πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά του Alpha.

«Σασμός»: Μια νέα άφιξη, που θα συζητηθεί πολύ! Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους πρωταγωνιστές των «Αγριων μελισσών» που θέλαμε πολύ να δούμε τηλεοπτικά τη νέα σεζόν. Στη σειρά «Σασμός» έρχεται στον ρόλο του αστυνόμου, παίρνοντας τη θέση του Γεράσιμου (Αργύρη Πανταζάρα), και στέκεται πλάι στον Αντώνη, περιπλέκοντας την ιστορία.

«Παγιδευμένοι». Ερχονται στον ΑΝΤ1, με έναν αγαπημένο μας ηθοποιό από το Διαφάνι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο λόγος για τον Παύλο Ορκόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί έναν περίπλοκο χαρακτήρα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης θα παίξει στο «Νησί 2» της Βικτόρια Χίσλοπ, με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου». Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης θα ντυθούν χίπικα στην «Παραλία», ενώ ο Νίκος Ψαρράς θα εμφανιστεί στο «Βραχιόλι της φωτιάς».

Στη σειρά «Φλόγα και άνεμος» θα παίξουν ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Αναστάσιος Ροϊλός. Τέλος, η σειρά «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1, με την υπογραφή του συγγραφικού διδύμου Τσαμπάνη-Καλκόβαλη.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της «μάγισσας» θα δούμε την Ελλη Τρίγγου. Πλάι της θα είναι οι Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσιος Ροϊλός κ.ά

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved